Florentin Pandele, primarul din Voluntari si sotul Gabrielei Firea, are doi baieti dintr-o casnicie anterioara, pe Bogdan si pe Andrei, ambii find implicati in mai multe afaceri imobiliare. Dintre cei doi, mai activ pe site-urile de socializare este Bogdan, care posteaza mereu instantanee din calatoriile sale.

Zilele trecute, Bogdan Pandele si alti trei amici de-ai sai, un baiat si doua fete, au plecat in Thailanda, ei urmand sa intampine Anul Nou la Bangkok.
Cei patru s-au fotografiat pe o strada din metropola cu 8,5 milioane de locuitori, aratandu-se a fi foarte incantati de atmosfera de acolo.
Bogdan a fotografiat si un barbat, asezat pe trotuar, care canta la un instrument de percutie. Fiul lui Pandele a lasat in urma frigul din Romania, acolo unde a petrecut Craciunul, impreuna cu cativa prieteni din Voluntari.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si