Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Florentin Pandele a facut Craciunul in Voluntari, dar s-a mutat de Revelion in Bangkok!

Bogdan, fiul lui Florentin Pandele, a vrut sa petreaca un Revelion exotic.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Florentin Pandele, primarul din Voluntari si sotul Gabrielei Firea, are doi baieti dintr-o casnicie anterioara, pe Bogdan si pe Andrei, ambii find implicati in mai multe afaceri imobiliare. Dintre cei doi, mai activ pe site-urile de socializare este Bogdan, care posteaza mereu instantanee din calatoriile sale.

Zilele trecute, Bogdan Pandele si alti trei amici de-ai sai, un baiat si doua fete, au plecat in Thailanda, ei urmand sa intampine Anul Nou la Bangkok. Cei patru s-au fotografiat pe o strada din metropola cu 8,5 milioane de locuitori, aratandu-se a fi foarte incantati de atmosfera de acolo.
Bogdan a fotografiat si un barbat, asezat pe trotuar, care canta la un instrument de percutie. Fiul lui Pandele a lasat in urma frigul din Romania, acolo unde a petrecut Craciunul, impreuna cu cativa prieteni din Voluntari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI