Fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari pe an din Austria pentru o afacere în România! Vezi cum explică Andrei Caramitru decizia sa!
S-a aflat că fiul lui Ion Caramitru a renunţat salariul de 500.000 de dolari pe an pe care îl încasa la Viena.
Nu mai e un secret că fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari pe an. Economistul Andrei Caramitru, care se implică şi în politică, a ocupat postul de „partner and managing director” al unei celebre companii, The Boston Consulting Group (BCG), specializată în consultanţă în afaceri. Andrei Caramitru a condus reprezentanţa din Viena a BCG. Conform site-urilor specializate, venitul mediu anual al unui „partner and managing director” la The Boston Consulting Group este de 510.000
Fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari. A fondat o "fabrică de startup-uri"
Înainte de a lucra pentru BCG, Andrei Caramitru, care are studii la Geneva, in Elveţia, a fost „Managing Partner si Head of Eastern European Telecom” la compania McKinsey. Chiar dacă era bine plătit în Austria, Andrei Caramitru a decis să revină în ţară. “ Andrei Caramitru, fost consultant la McKinsey si Boston Consulting, a decis după aproape 20 de ani sa ia calea antreprenoriatului. Recent a fondat Kessel Run Ventures, o "fabrică de startup-uri", care îşi propune să dezvolte de la zero companii cu o componentă fundamental digitală, asigurandu-le finanţarea şi resursele necesare expansiunii”, a dezvăluit wall-street.ro.
Compania se bazează pe o echipă de IT românească, pe una de online marketing şi una de operaţiuni, echipele dezvoltând mai multe startup-uri în acelaşi timp.
Fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari: "Mi-am atins toate target-urile"
E clar că fiul lui Ion Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari pe an. "Am stat aproape 20 de ani în consultanţă şi cred că mi-am atins toate target-urile pe care le-aş fi putut avea vreodată.
Mă gândeam acum un an că puteam să mai stau încă 15 ani făcând acelaşi lucru, pe un salariu foarte bun, dar nu mai învăţam atât de mult, sau încercam să fac altceva. Întotodeauna am fost un om mai antreprenorial şi m-am gândit că este un moment bun, în special în zona de IT. Trăim o transformare foarte mare la nivel global şi sunt foarte multe oportunităţi acolo şi dacă nu o făceam eu, acum, aş fi văzut acest lucru ca o oportunitate pierdută", a declarat Andrei Caramitru.