La Revolutia din decembrie 1989, generalul Iulian Vlad era sef al Departamentului Securitatii Staului, functie pe care o ocupa din 1987. Pe 31 decembrie 1989, Vlad a fost arestat si condamnat la 25 ani de inchisoare, ca urmare a implicarii sale in represiunile care au avut loc la Timisoara si la Bucuresti, inaintea caderii regimului Ceausescu. Nu a executat din sentinta decat 4 ani, la inchisoarea de la Jilava, fiind eliberat pe 31 decembrie 1993.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ulterior, Vlad s-a retras din viata publica, insa fiul sau, Adrian, a ocupat functii importante in sistem. Inginer geofizician la baza, Adrian Vlad a fost director al Rezervelor de Stat, intre 2001 si noiembrie 2003, cand a fost numit consilier superior la Corpul de Constrol al Primului Ministru, functie pe care o ocupa si in prezent, dupa aproape 14 ani in care s-au schimbat mai multe guverne.  In calitatea sa de angajat la stat, fiul lui Iulian Vlad si-a depus recent declaratia de avere.

Din document reiese ca Adrian Vlad detine 3 terenuri intravilane in Bucuresti si doua agricole, unul in Giurgiu, celalalt in Neamt, precum si 3 apartamente in Capitala. Fiul lui Iulian Vlad are un venit anual de 52.496 de lei, adica incaseaza lunar 4.374 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si