Leo de la Strehaia a fost la un pas de tragedie, după ce a suferit un accident vascular cerebral în penitenciar. Starea lui s-a agravat, astfel încât a fost transportat de urgență la spital, unde a fost și operat. 

La scurt timp de când a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, fiul lui Leo de la Strehaia a dat cărțile pe față și a explicat ce s-a întâmplat, cu doar câteva zile înainte ca bărbatul să ajungă pe mâinile medicilor.

Citește și: Noi vești din partea soției lui Leo de la Strehaia. Care este starea sa în acest moment, după ce a suferit un AVC în închisoare

Leo de la Strehaia, între viață și moarte

Cu două săptămâni în urmă, Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebrală, timp în care el se afla în spatele gratiilor. Starea afaceristului s-a degradat rapid, mai ales că el mai are și alte probleme de sănătate.

Fiul său a dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat cu tatăl său, înainte să ajungă pe mâinile medicilor.

Alin de la Strehaia a mărturisit că afaceristul a fost internat pe secția de Neurologie și urmat inițial un tratament, care, din nefericire, nu a dat roade. Totuși, medicii au anunțat întreaga familie a afaceristului că bărbatul se află în stare critică, iar singura lui șansă pe care o mai are este intervenția chirurgicală, motiv pentru care rudele lui Leo de la Strehaia

au decis ca el să fie operat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fiul lui Leo de la Strehaia rupe tăcerea! A dezvăluit ce s-a întâmplat în penitenciar, înainte ca tatăl lui să facă accident vascular cerebral: „Ne-a spus: <<Ori așteptați două zile, ori riscați>>”

Leo de la Strehaia

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO- Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte, după ce a suferit un AVC în închisoare. Mama sa este disperată: „Să vă rugați pentru copilul meu!”

„În urma cu aproximativ 2 săptămâni tata a făcut un accident vascular de la stres, la nervi. Știți că el este o persoană mai sensibilă și se enervează, se stresează mai mereu. De la chestia asta și probabil și de la celelalte probleme de sănătate a suferit un accident vascular. A fost în stare gravă, acum e mai ok. A stat la Neurologie, 8-9 zile pe tratament. Tratamentul nu a avut niciun efect, adică nu i-a făcut nimic. Deja starea lui se înrăutățise”, a explicat fiul său, Alin de la Strehaia, pe canalul său de Youtube.

Citește și: VIDEO| Leo de la Strehaia și mama lui, condamnați la închisoare cu EXECUTARE pentru evaziune fiscală. Ce a făcut Maria Mihai

„Stătea în pat, nu vorbea, nu se mișca. Apoi am stat de vorbă cu doctorul neurolog, care ne-a spus: <<Șanse nu are așa, pe tratament. În două zile, Doamne ferește, se poate întâmpla orice>>. A zis: <<Nu are nicio șansă. Singura șansă este operația, dar și asta este foarte riscantă>>. Ne-a spus: <<Ori așteptați două zile, ori riscați operația și puteți să-i salvați viața>>.  Am stat, ne-am gândit, am vorbit cu Patroana (n.r. mama lui Leo de la Strehaia), apoi l-am întrebat și pe el dacă este de acord cu operația. Și a zis că da, doar să scape odată de problema asta, de dureri, așa cum a putut să vorbească.

Vă dați seama, era o alegere grea. Și doctorul a zis sigur că nu sunt șanse, dacă nu-l operezi. Ce stres am tras, cât timp era în sala de operație! Ne gândeam la fel și fel de variante”, a mai adăugat fiul lui Leo de la Strehaia.

Citește și: Mama lui Leo de la Strehaia, noi detalii detalii despre starea de sănătate a acestuia după intervenție: „Nu s-a sculat nici până acum în picioare”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ne-am rugat la Dumnezeu, am fost la biserici, peste tot. Până la urmă a ieșit din operație cu bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. Apoi a început să vorbească, așa puțin, față de cum era. Oricum, trebuie să mai treacă o perioadă, să-și revină complet, să poată să-și miște mâinile, picioarele. Să înceapă din nou să meargă, să-și mențină echilibrul. Dar e bine că a trecut peste pericolul acela, când ne-a spus doctorul că mai are două zile", a menționat Alin de la Strehaia.

Citește și: ”Copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare” Mama lui Leo de la Strehaia, detalii tulburătoare despre starea de sănătate a fiului său

Leo de la Strehaia este păzit în permanență de polițiști

Deși afaceristul și-a revenit după operație, familia sa nu a putut să-l viziteze prea des pe Leo de la Strehaia. Fiul acestuia a dezvăluit că tatăl său este păzit în permanență de polițiști.

„Noi încă suntem la spital. De atunci, de aproximativ două săptămâni, stăm aici. Am dormit prin mașini, vă dați seama, ce liniște aveam să dormim acasă, când știam că în orice moment se poate întâmpla orice. De revenit o să-și revină cu siguranță, acum a trecut puțin timp de la operație, trebuie să mai așteptăm. De vizitat nu prea l-am vizitat, l-am văzut atunci, înainte de operație. Este cu escortă de la penitenciar, așa e legea, nu putem să-l vizităm noi când vrem. Important e să fie bine, nu contează că e arestat, că e poliția lângă el, important e să fie sănătos", a mai spus Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, în videoclipul postat pe Youtube.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si