Nuțulică, fiul cel mare al lui Nuțu Cămătaru s-a căsătorit joi. La eveniment au luat parte sute de invitați, iar Florin Salam a fost unul dintre artiștii care au cântat.

Nuntă a avut loc la restauratul familiei Bădălău

Nuțulică, și aleasa inimii sale, Ada, și-au unit destinele într-un eveniment sărbătorit cu fast joi. Tatăl său nu s-a uitat la bani și s-a asigurat ca Nuțu Jr să aibă parte de un eveniment pe măsură.

Nuțu Cămătaru a ales o pereche de pantaloni până la genunchi, albi și o cămașă albă cu dungi albastre, dar nu i-a lipsit pălăria albă cu boruri mari. Mirele a avut un costum alb, iar mireasa o rochie cu o trenă lungă.

Citeste si: Marymar, logodnica lui Tzancă Uraganu, are cu se mândri. Are o mamă sexy și extrem de tânără

Nașii cuplului au fost Gabriela, sora lui Nuțulică, și soțul ei, Marius Călin. De asemenea, cei doi au mai pregătit încă un eveniment special, botezul fiicei lor, Anne-Marie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în sala de judecată. Ce au decis judecătorii în cazul interlopilor ce l-au șantajat pe Florin Salam

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Șerban Vodă, iar ulterior petrecerea s-a încins la localul care familiei lui Gabi Bădălău, în Bolintin Vale.

Dan Bursuc și Tzancă Uraganu, printre invitați

Nume grele din lumea manelelor și din showbiz au venit la petrecere. 

Citeste si: VIDEO| Tzancă Uraganu- petrecere de cinci stele pentru fiica sa Uraganitza. Cum a reacționat logodnica Marymar

Printre invitați s-a numărat și Codin Maticiuc, cel care a scris biografia lui Nuțu Cămătaru. Codin a împărtășit pe rețele sociale câteva imagini de senzație de la petrecerea de nuntă a lui Nuțulică.

Alți invitați de seamă au fost antrenorul Cosmin Olăroiu, Alex Velea, Dan Bursuc și Tzancă Uraganu.

Citeste si: Nuțu Cămătaru și-a serbat ziua de naștere alături de maneliști celebri. Florin Salam și Tzancă Uraganu i-au cântat interlopului

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si