Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat, în iulie 2015, la 12 ani şi 7 luni de închisoare în dosarul CAROM, fiind acuzat de înşelăciune şi spălare de bani. Milionarul este căsătorit cu Nicole, cu care are trei băieţi, pe Teodor, Andrei şi David. Recent, după ce a împlinit 15 ani, băiatul cel mare, Teodor, care are o statură impozantă pentru vârsta lui, și-a exprimat și simpatiile politice în mediul virtual.

Citeste si: Maşina de teren a lui Nicolae Ceauşescu este vândută de Fisc! Jeep-ul a fost confiscat de la milionarul Ovidiu Tender!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Astfel, Ovidiu Teodor Tender a postat o fotografie cu liderul PSD Liviu Dragnea, sub care a scris mândru: ”viitorul președinte al României”. Imediat, băiatul lui Ovidiu Tender a primit o mulțime de replici acide în legătura cu mesajul lui, dar puștiul nu s-a lăsat intimidat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si