Albert Balint a contestat măsura arestarii preventive. Astăzi s-a judecat la Tribunalul Olt contestatia de prelungire a mandatului și s-a decis punerea în libertate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 27 decembrie, politţştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism.

Citeste si: Sile Cămătaru primește o lovitură de proporții. Ce se va alege de fiul interlopului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citeste si: VIDEO| Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins drogat la volan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si