În această dimineaţă, fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie după ce tatăl său a suferit un infarct pe scenă, marţi seară, în timpul unui spectacol de teatru la Craiova. Florin Jr este un mare fan al pieselor rap, fiind şi producător al unor astfel de melodii, şi a distribuit un link al melodiei lui Ice Cube, „Arrest the president”, fără să mai comenteze şi altceva.

Fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie:" Se poate repara doar dacă vom încerca"

În vară, Busuioc Jr a lansat o melodie în care vorbeste despre părintele care l-a abandonat. Melodia se numeşte “Tată, de ce?” şi versurile reprezintă un atac la cel care a lipsit din viaţa lui: “Asta e lumea mea/E conturată prin durere/Se putea Evita/Atâta timp cât şi ţie îţi pasă./Se poate repara doar dacă vom încerca./Nu am întrebări, aşa cum te-ai aştepta/Ştiu, te-ai speriat şi ţi-ai luat tălpăşiţa/Ai crezut că timpul le va rezolva”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie:" Mă urmăreşte şi acum gestul asta"

La câteva ore de la infarctul tatălui său, fiul părăsit de Florin Busuioc a avut prima reacţie. “M-am însurat când eram la Piatra Neamţ. Nu ştiu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat şi am fugit.

Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmăreşte şi acum gestul asta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta”, a povestit Florin Busuioc senior, de curand, într-un interviu. El s-a însurat ulterior cu Liliana, femeia care i-a dăruit două fiice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si