Politistii spun ca in masina aflata in depasire se afla un barbat de 31 de ani pus pe scandal. In urma cu 2 zile s-a certat cu soferul aflat in autoturismul care tracteaza o platforma si a decis sa se razbune.

Soferul urmarit incearca sa depaseasca si el pentru a scapa. Dar nu este lasat si vedem cum din masina deschisa la culoare este scoasa pe geam o bata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Pana la urma, soferul dispare din dreptul camerei de supraveghere, dar urmarirea nu pare sa se opreasca aici. Individul indentificat de politisti drept fiul unei judecatoare este cercetat acum pentru lovire, distrugere si tulburarea linistii publice.

Problemele cu legea ale beizadelei incep in 2007, cand a atacat un alt barbat cu o sabie. Condamnat initial la 5 ani, a scapat basma curata pentru ca victima si-a retras plangerea.

In 2008 a fost implicat intr-o bataie chiar in fata Curtii de Apel. Atunci s-a numarat printre victime! Au urmat si alte scandaluri, iar in februarie 2016 ar fi injunghiat un tanar cu o baioneta. Retinut intial, a fost lasat in libertate pentru ca nu prezenta pericol public.

La inceputul acestui an a ajuns in arest pentru 3 luni, sub acuzatia de trafic de droguri. Ulterior, mandatul de arestare preventiva s-a schimbat in control judiciar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si