Close sidebar
Close sidebar

Fiul unei judecatoare din Dolj face legea pe strada cu bata! Imagini incredibile surprinse de camerele de luat vederi

Fiul unei judecatoare din Dolj pare convins ca legea se aplica in strada, cu forta! A fost suprins de camerele de supraveghere cum a blocat o masina in trafic si a scos o bata pe geam! Era suparat pe celalalt sofer si a decis sa-si faca singur dreptate. Si nu ar fi la prima isprava de acest fel! Cazierul lui pare lung cat o zi e post!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii spun ca in masina aflata in depasire se afla un barbat de 31 de ani pus pe scandal. In urma cu 2 zile s-a certat cu soferul aflat in autoturismul care tracteaza o platforma si a decis sa se razbune.

Soferul urmarit incearca sa depaseasca si el pentru a scapa. Dar nu este lasat si vedem cum din masina deschisa la culoare este scoasa pe geam o bata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pana la urma, soferul dispare din dreptul camerei de supraveghere, dar urmarirea nu pare sa se opreasca aici. Individul indentificat de politisti drept fiul unei judecatoare este cercetat acum pentru lovire, distrugere si tulburarea linistii publice.

Problemele cu legea ale beizadelei incep in 2007, cand a atacat un alt barbat cu o sabie. Condamnat initial la 5 ani, a scapat basma curata pentru ca victima si-a retras plangerea.

In 2008 a fost implicat intr-o bataie chiar in fata Curtii de Apel. Atunci s-a numarat printre victime! Au urmat si alte scandaluri, iar in februarie 2016 ar fi injunghiat un tanar cu o baioneta. Retinut intial, a fost lasat in libertate pentru ca nu prezenta pericol public.

La inceputul acestui an a ajuns in arest pentru 3 luni, sub acuzatia de trafic de droguri. Ulterior, mandatul de arestare preventiva s-a schimbat in control judiciar!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI