Tragedie în familia unuia dintre cei mai cunoscuți procurori din Constanța, Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Fiul acestuia a fost găsit, în cursul zilei de duminică, împușcat în cap, transmite presa locală.

Citește și: Crimă din gelozie în Maramureș: O femeie a fost reținută, după ce şi-ar fi înjunghiat iubitul

Potrivit informațiilor Replicaonline, executorul judecătoresc Adrian Petrică Niță s-ar fi împușcat chiar cu arma tatălui.

Citește și: Moarte suspectă pentru patru studenți de la Universitatea din Idaho. Au fost uciși în timp ce dormeau

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul de 31 de ani a fost transportat la Spitalul Județean, în stare gravă, iar ulterior acesta a decedat.

Ce a transmis Poliția Constanța: tânărul prezenta semne vitale la sosirea salvatorilor

Apelul către 112 ar fi fost făcut chiar de către magistrat, în jurul orei 11.30. Medicii l-au găsit încă în viață pe unul dintre cei doi copii ai procurorului, dar ulterior acesta a decedat.

Citește și: Un tânăr a fost ucis în fața unui club din Murfatlar. Agresorul i-a dat un pumn în cap, care i-a fost fatal

Poliția Constanța a transmis că duminică, în jurul orei 11.30, "polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului".

"Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. În cauză se continuă cercetările"

Petrică Niță a sustras arma tatălui său

Potrivit primelor informații, Petrică Adrian Niță, de profesie executor judecătoresc, s-ar fi dus acasă la tatăl său și a spart caseta în care era ținută arma.

Tânărul de 31 de ani a sustras arma și a mers în apartamentul său în care stătea cu chirie, unde s-a împușcat în zona capului.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar procurorul Niță, pe care-l sunase înainte de a comite teribilul gest, potrivit Realitatea.

Se pare că bărbatul era căsătorit. Criminaliștii se află încă la locul faptei, adunând probe.

sinucidere fiu procuror

Blocul unde s-a produs tragedia

[Sursa foto: Replicaonline.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si