Close sidebar
Close sidebar

Fiul unui consilier local din Arad a intrat de doua ori cu masina in acelasi copac.

Fiul unui consilier local din municipiul Arad a fost implicat in doua acccidente rutiere in mai puţin de 24 de ore si a avariat doua autoturisme, fiind internat, marţi, in spital, dupa al doilea eveniment rutier. Accidentele in care a fost implicat Silviu Saplacan au avut loc pe acelasi drum. Prima data masina pe care o conducera s-a rasturnat dupa ce a explodat o anvelopa, iar a doua oara tanarul a intrat cu un alt autovehicul in copac, la o viteza de o suta de kilometri la ora.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Potrivit Observator TV, baiatul ar fi vrut sa se sinucida de fiecare data cand a intrat cu masina in copac. El ar fi vrut sa isi puna capat zilelor fiindca suferea din dragoste.

Fiul consilierului local aradean Gheorghe Saplacan (PSD), Silviu Saplacan, a fost implicat, marţi, intr-un acccident grav, fiind ranit si spitalizat, dupa ce cu mai puţin de 24 de ore inainte a fost victima unui alt accident, amebele petrecute pe DN 69, intre Arad si sagu.

Luni, Silviu Saplacan (27 de ani) s-a rasturnat un cu BMW intre municipiul Arad si localitatea sagu, dupa ce i-ar fi expodat o anvelopa. Autoturismul a ajuns pe camp si a fost avariat, insa soferul a scapat cu rani minore.

Marţi dimineaţa, acelasi sofer a fost implicat in al doilea accident, la un kilometru distanţa de primul, respectiv la iesirea din municipiul Arad.

Silviu Saplacan conducera de aceasta data un autoturism electric, iar martorii spun ca rula cu viteza mare cand a parasit partea carosabila si s-a izbit de un copac, fara sa existe nicio

urma de franare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De altfel, acul vitezometrului s-a oprit la o suta de kilometri la ora, iar poliţistii cerceteaza imprejurarile producerii evenimentului.

”Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca tanarul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iesind in afara parţii carosabile si intrand in ciliziune cu un copac. in urma producerii accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatorului auto, care anterior a fost implicat intr-un accident pe acelasi drum, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare si s-a rostogolit cu autoturimsul in afara parţii carosabile ”, a declarat, marţi, pentru News.ro,

purtatorul de cuvant al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga.
 

La locul celui de-al doilea accident au intervenit pompierii, pentru descarcerarea victimei, care a fost prinsa sub bordul deformat al masinii. Tanarul a fost extras si transportat la spital in stare stabila, dar grava.

Inainte de intervenţie, pompierii au deconectat bateriile autoturismului electric, pentru a nu se curenta in timpul manevrelor de extragere a victimei.

Surse apropiate familiei au declarat pentru News.ro ca Silviu Saplacan a fost constient si a vorbit la spital cu mama sa, careia i-a spus ca se afla pe acelasi drum pentru ca voia sa mearga sa revada locul producerii primului incident rutier.
 

Sursa foto: Observator TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI