Close sidebar
Close sidebar

Fiul unui fost deputat a murit la doar 36 de ani

Dramă în familia fostului deputat țărănist Teodor Morariu. Fiul acestuia, Theodoru, în vârstă de 36 de ani, a murit în somn, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către profesoara Violeta Socol-Vîlcu, manager al Centrului Cultural „Florica Cristoforeanu” Rm. Sărat:

Citeste si: A murit! Doliu în politică. Guvernul a emis un comunicat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Cu profund regret, dragi prieteni, vă anunțăm ca Theodoru Morariu (Tedi, juniorul familiei Morariu) a încetat din viață. Ce s-a întâmplat, de ce, o să știm luni, când va fi adus de la INML și depus la capela bisericii de pe strada Constantin Brâncoveanu.

Dumnezeu să te aibă în paza lui, dragă Tedi! Înmormântarea va fi miercuri, iar slujba va incepe la ora 11:00.”, a scris Violeta Socol-Vîlcu pe Facebook, conform opiniabuzau.ro.

Citeste si: Actrița Monica Ghiuță a murit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI