Armata israeliana face publică mărturia fiului unui lider Hamas. Fiul lui Sheikh Hassan Yousef, Mosab, a dezvăluit cum este să trăiești în Fașia Gaza, având teroriști lângă tine. Teroarea manifestată de organizația teroristă Hamas a domnit în Fâșia Gaza încă de la nașterea lui.

Mărturiile șocante despre Sheikh Hassan Yousef, unul dintre liderii fondatori ai Hamas, sunt dezvăluite pe platforma socială X a Forțelor Armate Israeliene.

Mărturie șocantă despre viața sub asediul Hamas

"Născut și crescut în ororile Hamas. După ani petrecuți în interior, a reușit să supraviețuiască infernului și să scape". Așa au început Forțele Armate Israeliene postarea de platforma socială X.

În videoclipul postat, fiul lui Sheik Hassan Yousef, un lider fondatar a grupării teroriste Hamas, a dezvăluit cum a fost să trăiască în Fâșia Gaza, regiune asediată de teroriști.

Mosab Hassan Yousef a oferit detalii șocante despre ceea ce înseamnă gruparea Hamas, văzută din interiorul Fâșiei Gaza.

"Oamenii din Gaza sunt asupriți de prea mult timp. Au trebuit să îndure asediul, au trebui să îndure violența, multe războaie, doar pentru de dragul poftei pentru putere și politică, pe care le avea Hamas", a declarat Mosab. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În continuare, Mosab a detaliat cum începeau războaiele în Fâșia Gaza. Se pare că Hamas începea un război ori de câte ori doreau bani.

Mai mult decât atât, Mosab a oferit informații despre atacul de la spital, din timpul războiului actual dus între Hamas și Israel. Mosab acuză gruparea teroristă Hamas pentru moartea celor 500 de persoane.

"Un singur foc a omorât sute de refugiați la un adăpost de la spital și au după au dat vina pe Israel.

Despre ce vorbim aici? Israel este democrație. Israel nu este însetat după sângele palestinienilor... Sângele palestinienilor este doar în mâinile Hamas", a continuat Mosab.

În același videoclip, Mosab Hassan Yousef a acuzat guvernul Palestinei, care ignoră populația din țară pentru propriile dorințe avare.

"În timp ce oamenii din Palestina mor de foame, voi îi foloșiți ca scut uman și trăiți în lux", a mai declarat Mosab.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Hamas ocupă locul 5 în Top 10 cele mai bogate organizații teroriste din lume. Cine se află pe primul loc?

Viața sub teroarea teroriștilor

Viața sub teroarea teroriștilor

[Sursa foto: istockphotos]

26 de zile de război între Israel și Hamas

Pe data de 7 octombrie 2023, gruparea teroristă Hamas a realizat primul atac asupra Israelului. În aceeași zi, a început războiul din Orientul Mijlociu, unde mii de oameni nevinovați își pierd viața. 

Liderii din întreaga lume se luptă pentru a combate războiul dintre Hamas și Israel. În timp ce nu s-a aplicat nicio soluție pentru a încheia conflictul armat între cele două state, ambasadorul Chinei a declarat că singura soluția prin care lupta din Orientul Mijlociu s-ar putea termina ar fi recunoașterea independenței Statului Palestina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si