Problemele nu se mai sfarsesc pentru Florentin Petre! Dupa ce, ani de zile, fostul mare jucator al lui Dinamo si al Nationalei Romaniei s-a luptat sa invinga o pacatoasa hepatita C care ii invadase organismul, de la un timp, el se confrunta cu alte situatii dificile.

Surse din preajma lui Petre sustin ca, de data aceasta, calcaiul lui Ahile il reprezinta fiul sau, care ar fi inceput sa o ia pe cai gresite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Florentin nu poate avea liniste niciodata! Omul abia si-a revenit cu sanatatea si, acum, se lupta cu dependenta lui Patrick pentru jocurile de noroc. Degeaba incearca fostul jucator sa isi aduca baiatul cel mare pe un drum normal in viata, fiindca nu reuseste deloc! Tanarul, om de baza la prima echipa a “cainilor rosii”, adora sa isi arunce banutii pe la cazinouri si, de multe ori, ramane fara nimic in buzunar sau in cont.

In plus, pierde si noptile pe acolo si acest lucru nu este deloc bun pentru cariera lui de fotbalist”, au dezvaluit persoane apropiate ex-internationalului roman.

Pasiunea lui Patrick Petre i-a adus sportivului si probleme mari la echipa, si ajuns chiar pana la excluderea lui din lot.
“Problemele cu jocurile de noroc ale tanarului sunt vechi, dar ele s-au accentuat in ultimul timp. De pilda, recent, el a fost vazut la ruleta, in ciuda promisiunilor ca nu va mai frecventa cazinourile, si sefii de la Dinamo s-au suparat. Imediat, i-au transmis ca nu mai face parte din formatia de baza antrenata de Contra si va trebui, pana se va lua o decizie definitiva, sa se antreneze la echipa a doua. Pacat de talentul lui de pe teren, viata dezordonata il va strica de tot”, au povestit persoane de la clubul din Sos. Stefan cel Mare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si