Close sidebar
Close sidebar

Fiul unui miliardar si-a "imbracat" masina de peste 200.000 de euro in Luis Vuitton: "Detaliile conteaza" - Pacat ca nu are permis!

Rashed Saif Belhasa este fiul miliardarului Saif Ahmed Belhasa. Tanarul de 15 ani, cunoscut pe retelele de socializare sub numele de Money Kicks, se lauda cu stilul sau de viata extravagant.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, fiul miliardarului arab si-a cumparat un Ferrari in valoare de 200.000 de lire, pe care l-a "imbracat" intr-un print, realizat in colaborare cu Luis Vuitton, scrie independent.co.uk.

Money Kicks s-a filmat cu noua lui bijuterie si a postat clipul pe YouTube. Partea proasta e ca nu va putea sa conduca masina luxoasa decat peste 3 ani cand va implini 18 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Inainte de a fi invelita in print-ul pretios, masina era de culoare galbena.

"Detaliile conteaza", a spus baiatul.

Pe langa masina imbracata in Luis Vuiton/Supreme, fiul milionarului si-a facut si un set de pantofi si geanta care sa se asorteze cu print-ul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI