Close sidebar
Close sidebar

Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Fiul unui miliardar care este acuzat că a violat și ucis o colegă de facultate în urmă cu 15 ani a mărturisit pentru prima dată implicarea sa în incidentul macabru cu conotații sexuale.

Sorin Negru,

Farouk Abdulhak, surprins de camerele CCTV în ziua dispariției tinerei din Norvegia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Farouk Abdulhak este fiul miliardarului Shaher Abdulhak, care a fost unul dintre cei mai bogați și mai puternici oameni din Yemen înainte de moartea sa în 2020, relatează Mirror. 

Citește și: Mesajul șocant trimis de criminala de 28 de ani înainte de masacrul din școala primară

Farouk Abdulhak a fugit din Marea Britanie imediat după ce Martine Magnussen a fost descoperită moartă sub dărâmăturile unui subsol din Londra.

Cei doi erau colegi de facultate și în ziua respectivă s-au întors la apartamentul tânărului din Yemen.

Farouk Abdulhak si Martine Magnussen

[Sursa foto: Twitter]

Fiul miliardarului s-a ascuns în Yemen

Martine Magnussen a fost găsită moartă sub dărâmături dintr-un subsol din Londra, după ce ea și Farouk Abdulhak au fost înregistrați de camerele de supraveghere părăsind împreună clubul de noapte Maddox, pe data de 14 martie 2008.

Citește și: Tragedie în Italia! Un tânăr a comandat o pizza, dar i s-a făcut rău în timp ce aștepta. Acesta a murit în fața tatălui său

Abdulhak, care se află pe lista celor mai căutați oameni de către Poliția metropolitană londoneză, a fugit din Marea Britanie și de atunci a rămas în țara sa natală, Yemen.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Abia acum a recunoscut, în sfârșit, că a jucat un rol în moartea lui Martine în ceea ce el susține că a fost un „accident sexual care a mers prost”.

Sfârșitul tragic al tinerei norvegiene de 23 de ani

Martine sărbătorise sfârșitul examenelor la Regent's Business School și urma să se întoarcă acasă în Norvegia în acea săptămână.

Ea stătuse la apartamentul lui Abdulhak din apropiere, dar colegii ei i-au sunat familia când nu a venit acasă timp de 24 de ore.

Martine Magnussen, într-un club londonez

[Sursa foto: Twitter]

Poliția a găsit o urmă de sânge de la cadavrul lui Martine la apartamentul lui Abdulhak, unde existau semne de luptă care sugerau că ea a fost violată și sugrumată.

Prima declarație a lui Abdulhak după 15 ani

Farouk Abdulhak, acum în vârstă de 35 de ani, nu a vorbit niciodată despre implicarea sa în moartea Martinei.

Abia acum el a declarat pentru BBC că moartea studentei norvegiene a fost un „accident sexual care a mers prost”, în ciuda faptului că medicul legist a stabilit că a fost o moarte violentă.

O investigație a BBC în acest caz a făcut posibil ca un jurnalist să vorbească direct cu Abdulhak, iar acesta a făcut mărturisiri șocante.

Întrebat despre întoarcerea în Marea Britanie pentru a face față consecințelor morții lui Martine, Abdulhak a spus: „Nu cred că se va face dreptate".

„Consider că sistemul de justiție penală de acolo [din Marea Britanie] este puternic părtinitor.Cred ca că vor dori să dea un exemplu în care sunt fiul unui arab, că sunt… fiul cuiva bogat… e mult prea târziu", a mai spus Abdulhak.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Odd Petter Magnussen, tatal Martinei

Părinții lui Martine Magnussen, dispuși să plătească asasini profesioniști pentru lichidarea lui Abdulhak 

Tatăl Martinei Magnussen luase în considerare, la un moment dat, angajarea unor asasini profesioniști care să meargă în țara arabă măcinată de războaie interne și să facă dreptate pentru fiica sa.

Ulterior, el a declarat în presa britanică că a renunțat la idee și că speră ca yemenitul să își primească pedeapsa în Anglia. 

„Tot ce mi-am dorit vreodată de la Abdulhak este ca el să se întoarcă de bunăvoie în Marea Britanie pentru a spune poliției ce sa întâmplat cu Martine în acea noapte", a spus norvegianul.

Consumul de cocaină, vinovat de uciderea fetei

Când a fost întrebat ce anume a dus la moartea lui Martine, yemenitul a spus: „A fost doar un accident. Nimic nefast. Doar un accident sexual care a mers prost”.

El susține că se luptă să pună cap la cap ceea ce s-a întâmplat în acea noapte și a dat vina pe consumul de „cocaină”.

Așa arată fiul de miliardar azi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI