Parintii copilei sustin ca fata este in stare de soc si a amenintat ca se va sinucide.

Procurorii DIICOT au declarat ca au deschis dosar penal. Abuzul s-ar fi petrecut intr-un apartament din Bucuresti, detinut de tatal unuia dintre tineri.

Baiatul ar fi chemat si alti prieteni pentru a profita de tanara din Bolintin. Printre acestia, ar fi participat si fiul sefului de post din comuna giurgiuveana Ogrezeni, potrivit Romaniatv.net.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginile au aparut apoi pe grupuri de discutie ale aplicatiei Whatsapp.

Politistul a confirmat, in mod neoficial ca baiatul sau a participat la o petrecere in acel apartament, cu doar cateva ore inainte de comiterea infractiunii. Cu toate ca baiatul sau nu a participat la agresarea fetei, l-a acoperit pe faptuitor.

Minora a fost audiata de procurorii DIICOT, iar aceasta a declarat ca a fost imbatata si apoi obligata sa intretina relatii intime cu unul dintre barbati.

Un alt baiat a filmat totul iar imaginile s-a raspandit printre colegi.

Sursa: evz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si