Close sidebar
Close sidebar

Fiul unui politist, implicat intr-un scandal urias dupa ce el, impreuna cu alti prieteni, au abuzat o minora

Un abuz in grup, in care ar fi fost implicat si fiul unui politist a avut loc intr-un apartament din Bucuresti. O minora din localitatea Bolintin a fost abuzata de un barbat, in timp ce alti cinci au fost prezenti, unul dintre acestia inregistrand totul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii copilei sustin ca fata este in stare de soc si a amenintat ca se va sinucide.

Procurorii DIICOT au declarat ca au deschis dosar penal. Abuzul s-ar fi petrecut intr-un apartament din Bucuresti, detinut de tatal unuia dintre tineri.

Baiatul ar fi chemat si alti prieteni pentru a profita de tanara din Bolintin. Printre acestia, ar fi participat si fiul sefului de post din comuna giurgiuveana Ogrezeni, potrivit Romaniatv.net.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imaginile au aparut apoi pe grupuri de discutie ale aplicatiei Whatsapp.

Politistul a confirmat, in mod neoficial ca baiatul sau a participat la o petrecere in acel apartament, cu doar cateva ore inainte de comiterea infractiunii. Cu toate ca baiatul sau nu a participat la agresarea fetei, l-a acoperit pe faptuitor.

Minora a fost audiata de procurorii DIICOT, iar aceasta a declarat ca a fost imbatata si apoi obligata sa intretina relatii intime cu unul dintre barbati.

Un alt baiat a filmat totul iar imaginile s-a raspandit printre colegi.

Sursa: evz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI