Pompierii au efectuat recunoașterea și au găsit, în casă, o femeie de 65 de ani decedată.

Citeste si: Și-a lăsat copilul în vagon singur ca să iasă să fumeze o țigară. S-a uitat și trenul deja plecase. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Incendiul a fost lichidat în jurul orelor 5:40, iar cauza probabilă a incendiului este un coș de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile.

Ce ce părea doar un simplu incendiu, se pare că ascunde mai mult de atât și că ar fi vorba de o crimă

Surse apropiate anchetatorilor susțin că pe corpul victimei au fost găsite urmele a peste 20 de lovituri cu o pilă ascuțită, iar criminalul a vrut să ascundă urmele incendiind locuința bătrânei.

Culmea ironiei, cel care a dat alarma când a văzut incendiul a fost chiar tatăl suspectului, unul dintre preoții care slujesc în parohia Lipănești și care este vecin cu victima.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru că era cunoscut oamenilor legii ca fiind suspect în mai multe infracțiuni, fiul adoptat al preotului, de 23 de ani, a fost audiat, acesta neavând un alibi pentru noaptea crimei.

Citeste si: Ileana are 9 anișori și a primit o șansă la viață! Statul român i-a întins o mână de ajutor și i-a oferit un viitor! Povestea impresionantă a micuței din Poiana Micului care va zâmbi din nou!

Astfel, el a devenit principalul suspect, mai ales că în mașina de spălat al locuinței sale s-ar fi descoperit haine pătate de sânge. Anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili dacă este vorba de sângele victimei.

Tânărul respectiv a mai fost condamnat acum doi ani pentru tâlhărie la trei ani de închisoare cu suspendare și era cunoscut în comună ca un consumator de etnobotanice.

Preotul, tatăl suspectului, a spus că se va ocupa de cheltuielile de înmormântare!

Pentru că femeia era nelipsită de la slujbele religioase, preotul a anunțat comunitatea că se va ocupa de ceea ce ar fi trebuit să fie înmormântarea victimei. Spunem ar fi trebuit pentru că după ce coșciugul a fost depus la biserică în vederea înhumării, o echipă de polițiști și criminaliști a ridicat cadavrul din locașul de cult, povestesc localnicii. Măsura a fost luată pentru că medicul legist a constatat că victima fusese înjunghiată înainte de a fi cuprinsă de flăcări.

"Moarta era în biserică, iar preotul trebuia să-i citească Stâlpii, când au venit polițiștii și au luat coșciugul. Atunci s-a aflat că femeia ar fi fost omorâtă și apoi criminalul ar fi dat foc casei", ne-a declarat un vecin.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a născut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a născut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Astfel, abia după ce cadavrul a fost luat de polițiști, perimetrul casei incendiate ar fi fost securizat.

"A fost un haos pentru că, în noaptea incendiului dar și a doua zi, în casă la bătrână au intrat zeci de săteni, unii dintre ei plecând cu mai multe bunuri, inclusiv lemne de foc. Am auzit și noi că fiul cel mare al preotului ar fi acuzat de crimă. Într-adevăr, a fost un copil mai dificil, bănuit de câteva furturi, dar nu-l credeam în stare de o așa grozăvie", povestește un alt localnic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si