Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal, staţiunea de pe Valea Prahovei în care familia Dăncilă are o vilă impresionantă. Fostul premier şi soţul ei au cumpărat, în anul 2000, un teren la Predeal, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi.( vezi imagini senzaţionale cu apartamentul din Videle al Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis s-a îmbogăţit în cei 3 ani petrecuţi la Cotroceni! Mădălina Dobrovolschi s-a mutat la vilă şi şi-a luat un jeep de 20.000 de euro!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Peste 7 ani, în 2007, într-un decor de poveste, aici a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, locul preferat de petrecere a concediilor şi pentru fiul premierului, Victor. Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal. Casa e înconjurată de brazi

Victor a făcut o fotografie imediat după Crăciun, peste gardul vilei, putându-se observa brazii încărcaţi de zăpadă care înconjoară casa de vacanţă a familiei Dăncilă. Victor Dăncilă a avut un an greu. El s-a separat de soţia sa, Elena, după o căsnicie de trei ani.

Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timp ce Victor este consilier la Curtea de Conturi.

Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de declaraţia ei de avere. Spre deosebire de decaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

O altă loviturp pentru Victor a fost aceea că mama sa a pierdut drastic alegerie prezidenţiale, înm favoarea lui Klaus Iohannis, fiind apoi înlăturată şi dinn fruntea PSD.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si