Close sidebar
Close sidebar

Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal alături de părinţii săi.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal, staţiunea de pe Valea Prahovei în care familia Dăncilă are o vilă impresionantă. Fostul premier şi soţul ei au cumpărat, în anul 2000, un teren la Predeal, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi. ( vezi imagini senzaţionale cu apartamentul din Videle al Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Consiliera lui Klaus Iohannis s-a îmbogăţit în cei 3 ani petrecuţi la Cotroceni! Mădălina Dobrovolschi s-a mutat la vilă şi şi-a luat un jeep de 20.000 de euro!

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Peste 7 ani, în 2007, într-un decor de poveste, aici a apărut şi casa de vacanţă a soţilor Dăncilă, locul preferat de petrecere a concediilor şi pentru fiul premierului, Victor.

Retrasă, dar nici foarte departe de şoseaua naţională, vila Vioricăi Dăncilă are o suprafaţă construită de 156 de metri pătraţi şi o desfăşurare de 417 metri, fiind amplasată perfect, chiar la intrarea într-o pădure deasă de brazi seculari, la capătul unui drum forestier.

Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal. Casa e înconjurată de brazi

Victor a făcut o fotografie imediat după Crăciun, peste gardul vilei, putându-se observa brazii încărcaţi de zăpadă care înconjoară casa de vacanţă a familiei Dăncilă.

Victor Dăncilă a avut un an greu. El s-a separat de soţia sa, Elena, după o căsnicie de trei ani. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timp ce Victor este consilier la Curtea de Conturi.

Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de declaraţia ei de avere. Spre deosebire de decaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.

Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ. O altă loviturp pentru Victor a fost aceea că mama sa a pierdut drastic alegerie prezidenţiale, înm favoarea lui Klaus Iohannis, fiind apoi înlăturată şi dinn fruntea PSD.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI