Close sidebar
Close sidebar

Fiul vitreg al Gabrielei Firea face campanie pentru boicotarea Referendumului pentru Familie. "Nu trebuie sa existe dezbinare, nici de gen, nici sex, nici preferinte!"

Razvan Firea, fiul vitreg al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, face campanie intensa pe contul lui de Facebook pentru boicotarea Referendumului pentru Familie.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca mama lui si-a aratat sustinerea pentru aceasta cauza si a declarat ca va vota "DA" la referendumul din 6-7 octombrie, Razvan este de alta parere si considera ca acest scrutin trebuie boicotat.

"Un stat democratic are responsabilitatea de a oferi drepturi si sanse egale, cu scopul de a imbunatati viata tuturor cetatenilor. Statul in cazul asta este si el un parinte, iar noi toti, copiii lui. Toti suntem o familie, chiar daca unii dintre noi au pielea mai inchisa, parul roz, sau prefera ciocolata alba.

Dezbinarea si inventarea unor falsi dusmani intr-o familie deja apasata de saracie si lipsuri, nu poate fi decât gresit moral, indiferent de reperele fiecaruia. Suntem toti frati, trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferentele.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nimeni nu ar trebui sa fie umilit la el acasa, si exact asta se intâmpla zilele astea. Se iroseste atâta energie doar pentru a mai invata o generatie sa traiasca in frica si intoleranta.

Acest referendum nu schimba nimic esential pentru sustinatorii lui, insa pentru ceilalti solidifica o cultura a fricii, a lipsei de apartenenta, intr-o tara care oricum isi trateaza rusinos minoritatile.

Imi doresc sa cladim un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare, un viitor in care nu exista discriminare, in care toti copiii acestei tari au sanse si drepturi egale, in care nu exista dezbinare, nici pe baza de culoare, nici gen, nici sex, nici in functie de ce muzica asculti sau ce haine porti.

Alatura-te si tu campaniei Iubirea nu se voteaza! si spune-mi intr-un clip de ce nu mergi la referendum", este mesajul postat de Razvan pe pagina personala de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI