Mai multe echipaje de pompieri actioneaza alaturi de angajati ai firmei care administreaza depozitul de deseuri. Incendiul a fost raportat la 112 de soferi, care circulau pe DN 79 Arad – Oradea sau pe centura municipiului Arad, care au crezut initial ca au luat foc terenuri agricole, din cauza flacarilor care se vedeau pe o suprafata mare si a fumului dens.

Pompierii ajunsi la marginea orasului au constatat ca arde depozitul de deseuri, administrat de o firma privata.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, incendiul a fost raportat in jurul orei 05.00, insa se presupune ca ardea deja mocnit de cateva ore, inainte sa fie vizibile flacarile. O suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati din rampa de deseuri este cuprinsa de flacari, iar degajarile mari de fum afecteaza zone locuite ale orasului, in special cartierul Gradiste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ISU a mobilizat mai multe echipaje de pompieri, care sunt ajutate de catre angajati ai firmei care administreaza depozitul de deseuri, acestia din urma intervenind cu buldoexcavatoare si camioane cu pamant.

Rampa ecologica de gunoi a Aradului a fost inaugurata in 2003, dupa o investitie de 2,3 milioane de euro, fiind prima din judet si printre primele din tara care respecta standardele internationale de protectie a mediului.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si