Flăcările au izbucnit, vineri 13 ianuarie 2023, la orele dimineții, la Liceul Tehnologic ” Alexandru Vlahuţă ” din localitatea Podul Turcului, judeţul Bacău. Incendiul s-a manifestat într-o sală de clasă, la o planşă de polistiren, şi a fost stins de cadrele didactice. Aproximativ 250 de elevi şi 15 profesori au fost evacuaţi din incinta unității de învățământ. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jocul copiilor cu focul, au transmis jurnaliștii de la  News.ro

Citește și: O tânără din Zalău s-a stins din viață la câteva ore după ce a născut. Copilul a fost adus pe lume prin cezariană

”În cursul acestei dimineţi, pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Podul Turcului, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, care anunţa producerea unui incendiu la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul era lichidat de către cadrele didactice.  Acesta s-a manifestat într-o sală de clasă, la nivelul unei planşe de polistiren”, a transmis reprezentanții ISU Bacău.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform sursei citate anterior, în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, din incinta instituției de învățământ fiind evacuate, de către cadrele didactice, 266 de persoane, printre care 248 de elevi, 15 profesori şi trei cadre auxiliare. Potrivit primelor cercetări efectuate de pompierii militari s-a constatat, drept cauză probabilă de producere a incendiului, jocul elevilor cu focul.

Incendiu major la un depozit de fructe din Prahova

Un incendiu major a izbucnit, joi seară, la un depozit de fructe din localitatea Breaza, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Incendiul are loc pe Strada Ocinei din localitatea Breaza și intervenţia pompierilor este în dinamică, joi seara la ora 20.00. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a transmis că la faţa locului au fost mobilizate 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: Otilia Bilionera a rupt tăcerea. Ce spune despre milionarul Tristan Tate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si