Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce ami multe informații:

Patru autospeciale cu apă și spumă au fost trimise la fața locului

„Incidentul s-a petrecut noaptea trecută în jurul orei 19:00. Doi turiști, care se aflau în pensiune, au auzit zgomote ciudate venind din spatele unității de cazare, iar când au ieșit au văzut că aproape întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcări.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă, 2 autoscări, dar și 2 ambulanțe SMURD.

Pentru pompieri, misiunea a fost destul de dificilă pentru că această pensiune se afla în zona Valea Glăjeriei din Râșnov, aproape de pădure. Autospecialele au intervenit greu, însă pompierii au reușit să limiteze extinderea incendiului. După câteva ore au reușit să stingă flăcările. Din păcate, aproape întreaga clădire a fost afectată. Flăcările au cuprins parterul, etajul 1, etajul al 2, dar și mansarda. Poate singura veste bună este că nicio persoană nu a fost rănită, dar pagubele materiale sunt uriașe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii iau în calcul mai multe variante legate de izbucnirea acestui incendiu. Ei se gândesc că incendiul ar fi putut să izbucnească de la coșul de fum, de la un scurtcircuit, dar nu exclud nici varianta unei mâini criminale, adică focul să fi fost pus intenționat de cineva.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si