Polițiștii de la Brigada Antitero au găsit un kilogram de cannabis într-un autoturism. Flagrantul a fost făcut pe DN1, la Bărcănești, Prahova. Marfa ar fi urmat să ajungă la consumatorii din Ploiești. În urma acestui fapt, mai multe percheziții au urmat la locuințele celor două tinere și a bărbatului care se afla în mașină.
Polițiștii au descoperit la șase adrese nu doar cannabis, ci și cocaină și au fost confiscați euro, lei și franci elvețieni.

Membrii grupării au vârste între 22 și 38 de ani și au fost reținuți, urmând să fie prezentați unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Un bărbat a fost prins în flagrant cu aproape 10 kilograme de cannabis

20 de percheziții au avut loc în Timiș

În urmă cu câteva zile, percheziții au avut loc și în Timiș și Gorj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
Suspecţii sunt bănuiţi că au distribuit amfetamină, MDMA şi cannabis, iar aceștia au fost reținuți în urma celor 20 de percheziții domiciliare.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La sediul DIICOT au fost duse 16 persoane.
La acţiuni au participat poliţişti ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraş-Severin şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timişoara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Într-un autocamion au fost găsite 81 de kilograme de opiu, în valoare de 1,5 milioane de euro. Acestea aparțineau unui turc

Cantitate istorică găsită în Portul Constanța

O altă cantitate istorică de cocaină a fost descoperită în toamna anului trecut în Portul Constanța, unde opt persoane au fost trimise în judecată în dosarul referitor la cea mai mare captură de droguri din țară.

Cantitatea găsită a fost de aproape jumătate de tonă. Conform dovezilor polițiștiilor, membrii grupului infracțional ar fi folosit mărfuri legale, adesea role de bitum, piatră, lână, drojdie, care nu erau neapărat obiectul tranzacțiilor dintre importator și exportator, dar care aparțineau grupului, pentru a exista o acoperire legală atunci când transportau drogurile.

Citeste si: Polițiștii din Satu Mare au prin în flagrant trei traficanți de droguri. Bărbații comercializau cannabis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si