Întrebat de relația cu Flavius, Sorin a recunoscut că acesta nici măcar nu-i mai răspunde la mesaje.

Motivul pentru care Flavius nu vrea să mai audă de Sorin

În timpul emisiunii ”Casa Iubirii”, Flavius și Sorin erau prieteni buni și se susțineau unul pe celălalt, dar după marea finală, Flavius n-a vrut să mai audă de Sorin.

Citește și: Nona cere o întâlnire cu Ionuț. Reacție neașteptată din partea lui Patrick

”Flavius este frățiorul meu mai mic, nu știu ce s-a întâmplat cu el, a declarat pe live, mi-a scris mai multă lume, că nu mai vorbește cu mine sau că nu mai vrea să audă de mine.  Nu știu de ce, i-am scris un mesaj în privat și l-am întrebat ce ai cu mine sau ce s-a întâmplat. Nu știu, poate au pornit mai multe din relația lui cu Anca, nu știu de ce, că ce povestește Nicoleta cu Anca, povestesc doare ele, nu am nicio treaba cu discuțiile lor. (n.r. Dar ți-a răspuns la mesaj?) Nu mi-a răspuns la mesaj și nici nu cred că l-a văzut”,  a declarat Sorin pentru  Wownews.

Nicoleta și Sorin de la ”Casa Iubirii”, detalii din viața de cuplu

Nicoleta și Sorin  au început să posteze pe TikTok diferite filmulețe cu activități din viața lor de cuplu, pe unde călătoresc, cum gătesc sau când merg la sală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: ”De ce ceri exclusivitate și nu o dăruiești”. Bianca izbucnește în lacrimi după spusele lui Robert

Însă acest lucru a atras și comentarii răutăciose pentru Nicoleta, care a fost acuzată că nu gătește și că Sorin ar face toată treaba în casă.

”Eu ador asta la el, că este atent și strânge după el, nu sunt nevoită să mă duc pe unde a umblat el să șterg, să aranjez, pentru că le face, fără să-i atrag atenția”,   a spus Nicoleta, potrivit  kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si