Românca în vârstă de 33 de ani este dată dispărută încă de la începutul anului 2013, atunci când a plecat de la locuința ei din Albareto, provincia Parma din Italia, după o ceartă cu soțul ei Paolo Devincenzi. La scurt timp după ce a primit un mesaj și a avut o discuție mai aprinsă cu partenerul ei de viață, Florina ar fi plecat de acasă și nu s-a mai întors. Totodată, toate apelurile făcute către ea de membrii familiei au rămas fără răspuns.

De pe data de 25 ianuarie 2013, nimeni nu mai știe nimic de Florentina, iar soțul acesteia este de multă vreme singurul suspect de crimă și ascundere a unui cadavru. Cu toate acestea, în anul 2018, toate acuzațiile împotriva lui Devincenzi au fost retrase în lipsa probelor.

Citește și: Accident rutier în Otopeni. Patru oameni au fost răniți în urma impactului

Povestea dezvăluită de italian nu ar fi fost credibilă, conform anchetatorilor. Devincenzi a declarat mereu că s-a certat cu mama copilului său după ce aceasta primise un mesaj pe telefonul mobil de la un român.   „Ea a ieșit din casă și nu s-a mai întors”.

Devincenzi a raportat dispariția româncei după șase zile 

Bărbatul, care acum a fost exonerat, a fost acuzat că a achiziționat în jur de 753 de litri de combustibil folosind cinci carduri deținute de o firmă din zona Parmei unde lucra un prieten în valoare

de 1.253 de euro. Conform justiției, Devincenzi a făcut achizițiile în perioada 24 – 27 ianuarie 2013, perioada în care a dispărut Florentina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Timpul necesar bărbatului pentru a sesiza dispariția i-a făcut și pe anchetatori să intre la bănuieli. Acesta s-ar fi prezentat la poliție pe data de 31 ianuarie 2013, la șase zile de la dispariția româncei în vârstă de 33 de ani.

Cu privire la utilizarea acelor litri de combustibil, oamenii legii nu au găsit niciodată răspunsuri. Italianul le-a mărturisit anchetatorilor încă din anul 2013 că ar fi alimentat la benzinării cu acele carduri. În momentul în care în anul 2016 a fost cercetat pentru folosirea ilegală a acelor carduri, bărbatul ar fi exercitat dreptul de a nu răspunde.

Citește și: O căsuță londoneză șochează internetul. Cât costă chiria în apartamentul cu pat suspendat deasupra canapelei

Acuzațiile împotriva lui Devincenzi au fost depuse în anul 2018: de fapt, în luna mai, toate acuzațiile împotriva fostului partener au căzut din cauza lipsei trupului Florentinei și a probelor care să indice vinovăția acestuia.

Doi ani mai târziu, bărbatul a vrut să vorbească în cadrul emisiunii „Chi l'ha visto?” pentru a-și arăta nevinovăția față de fapte, subliniind că a raportat totul șase zile mai târziu la sfatul avocatului și al carabinierilor.   „Mi-au spus că ar fi mai bine să aștept pentru că poate se va întoarce. Poliția mi-a spus același lucru”, a spus el.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Florentina și Paolo aveau împreună o fetiță. Dacă Florentina a fost ucisă sau a fugit de acasă, după zece ani de investigații rămâne încă un mister. 

Citește și: Detaliul uluitor care a dus la identificarea modelului Playboy Jasmine Fiore, ucisă de iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si