Florentina Nicoleta Neagu s-a îndrăgostit. Bruneta sexy și-a făcut apariția alături de un nou bărbat. Tânăra nu i-a făcut publică identitatea încă, însă este îndrăgostită până peste cap. De câteva zile s-a filmat în dreapta bărbatului, în timp ce dădeau ture prin oraș. Bruneta nu i-a arătat, însă, chipul bărbatului.

florentina neagu și noul iubit
Florentina Neagu alături de noul său iubit.[Sursa foto: Instagram]

În weekend, Flori Neagu și-a luat iubitul și au plecat la munte. Cei doi s-au filmat pe pârtiile din România, în timp ce se țineau de mână.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

florentina neagu și noul iubit
Flori Neagu și noul iubit.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul pentru care s-au despărțit Livian și Florentina. Acum s-a aflat adevărul: „Merită...”

Flori Neagu și Livian Pop- dragoste cu năbădăi

Florentina Neagu și Livian de la „Puterea Dragostei” s-au iubit nebunește câteva luni bune. Cei doi s-au mutat împreună, mergeau la sala de fitness amândoi și chiar au zis că sunt de nedespărțit.

Citeste si: Nelson Mondialu, pe masa de operație! Ce a pățit tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei?

În urmă cu ceva timp s-au despărțit, iar Livian Pop a transmis că nu se mai potrivesc. Florentina Neagu a mărturisit atunci că atât ea, cât și el, merită ceva mai bun.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit în secret?! Mesajul transmis tinerei misterioase: ”Nu pot să-mi controlez zâmbetul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si