UPDATE: Judecatoria sectorului 5 a respins, sambata, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma, Flori Dinu, si a decis ca aceasta sa fie plasata in arest la domiciliu. Decizia nu este definitiva, iar Flori Dinu va fi eliberată din arestul Politiei Capitalei la expirarea ordonantei de retinere de 24 de ore, emisa pe numele ei, vineri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ea a fost interogata in calitate de suspect si a facut dezvaluiri interesante in fata oamenilor legii. Flori Dinu le-a recunoscut acestora faptul ca stia despre diluarea dezinfectantilor ce erau vanduti catre spitalele din Romania.

Cei de la digi24.ro anunta ca Flori Dinu le-a spus procurorilor facut ca diluarea dezinfectantilor se facea dupa o reteta impusca chiar de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, mort saptamana trecuta intr-un accident rutier.

Flori Dinu a mai spus ca Dan Condrea era singura persoana care lua decizii si intervenea in procesul de fabricatiei, el fiind cel care se ocupa de calitatea produselor si de livrarea la timp catre spitale.

Desi declaratiile directoarei companiei Hexi Pharma sunt concludente, reprezentantii companiei au dat un comunicat prin care au spus ca ea nu ar fi facut nicio declaratie de acest timp in timpul

audierilor.

Pe langa Flori Dinu care a fost retinuta, si directorul de productie de la Hexi Pharma, Mihail Leva, de profesie chimist, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Parchetului General.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si