Close sidebar
Close sidebar

Floricica Dansatoarea, despre referendum: "Huooo! Votez paceaaaaaa!"

Floarea Dragomir, cunoscută publicului din România sub numele de Floricica Dansatoarea, a transmis, sâmbătă, pe pagina de Facebook, un mesaj prin care şi-a exprimat părerea despre referendumul pentru definirea familiei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prezentă la mitingul PSD din 9 iunie, alături de oamenii care au protestat împotriva „statului paralel”, Floricica Dansatoarea a transmis un mesaj surprinzător cu privire la referendumul pentru definirea familiei.

„Orice om are dreptul la viaţă frumoasă(…) Toţi parlamentarii au dosare penale, la puşcărie cu ei (…). Votez pacea”, a scris pe Facebook personajul care are devenit cunoscut pe reţelele de socializare după ce, la protestelor împotriva lui Klaus Iohannis din Piaţa Cotroceni, în noaptea de 5 februarie, a strigat la microfonul postului de televiziune România TV, printre altele: „Unde este domnul Iohannis???”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI