La capătul unei domnii de 70 de ani stau adunate zeci de buchete de flori și coroane care au fost depuse în parcurile din Londra. Aceste omagii au început să fie colectate și transformate în compost, fiind folosite la plantarea unor noi straturi de flori.

Citeste si: Ce se va intâmpla cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a in timpul vieții. Suverana nu purta niciodată aceeași ținută de două ori

„Prioritatea noastră în acest moment este de a administra cantitatea enormă de flori şi de omagii depuse în grădina Green Park'', a mai precizat un purtător de cuvânt al Royal Parks, care administrează totodată şi alte spaţii verzi celebre precum Hyde Park sau Kensington Gardens.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sicriul Reginei Elisabeta a fost căptușit cu plumb. Acesta ar fi cântărit peste 250 de kilograme

„Vom pune deoparte pluşurile şi celelalte obiecte depuse'', a mai adăugat el, precizând „că vom lucra în strânsă colaborare cu partenerii noştri pentru a decide ceea ce este de făcut în decursul săptămânilor următoare, cu discreţie şi sensibilitate''.

Ce se va intâmpla cu hainele purtate de Regina Elisabeta a II-a in timpul vieții?

Regina Elisabeta a II-a  a fost întotdeauna apreciată pentru rafinamentul și bunul gust pe care l-a afișat în public, ori de câte ori a avut ocazia pe parcursul vieții sale.

Este bine cunoscut faptul că suverana nu purta de două ori aceeași ținută la întâlnirile oficiale, astfel că, mulți admiratori ai Casei Regale sunt curioși cu privire la viitorul minunatelor piese vestimentare pe care aceasta le-a purtat de-a lungul vieții sale.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată alături de Prințul Philip

„Ținutele Reginei au fost o sursă constantă de inspirație. Totuși, hainele Reginei erau și o sursă a materialelor realizate de media. Atunci când Regina nu-și mai dorea o ținută o dona personalului său sau o vindea în scopuri caritabile.  Exista totuși o condiție pentru a face acest lucru. Toate etichetele trebuiau îndepărtate. Orice indiciu care ar fi putut să denote faptul că acea haină a aparținut  Majestății Sale  trebuie îndepărtat.”, a declarat un expert regal, conform royal.uk 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si