Alarma a fost data de mecanicul trenului, care a anuntat ca a lovit un om, iar la fata locului s-au deplasat echipe de salvare care nu au putut decat sa constate ca Florin era mort. S-a presupus ca tanarul de 18 ani avea intentia sa traverseze sinele ca sa evite un drum mai lung si nu ar fi observat ca spre el vine un tren. Locomotiva l-a lovit in plin si l-a tarat pana sub pasajul din Nervia, unde s-a oprit.

In urma lui Florin Chiraus a fost gasit un rucsac, in care baiatul avea chei, telefonul si cativa biscuiti. Baiatul locuia in Vestimiglia, iar ipoteza sinuciderii a fost exclusa de anchetatori, insa nu exista imagini ale camerelor de supraveghere din zona, deoarece locul accidentului nu este in raza de filmare. "Scurtatura" pe care a vrut sa o foloseasca Florin este adesea utilizata de trecatori, iar moartea accidentala este cea mai posibila cauza a sfarsitului tragic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Este posibil ca tanarul sa fi trecut de mai multe ori calea ferata in trecut, fara sa constientizeze la ce pericol se expune, insa de data aceasta, decizia lui i-a adus moartea. Mai multi localnici spun ca se traverseaza frecvent sinele, dupa ce se trece cu usurinta printr-o gaura din gard.

Pe profilul de Facebook al tanarului, au inceput sa curga mesaje de condoleante pentru familia care acum trece prin cele mai cumplite momente.

sursa: rotalianul.com


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si