Tatăl vitreg al sportivei Cătălinei Ponor, Florin Bărbăscu, a fost condamnat definitiv într-un dosar de ultraj de la sala de fitness unde este proprietar în municipiul Constanța.

Bărbatul este acuzat că a bătut doi polițiști locali în anul 2021.

Florin Bărbăscu este acuzat pentru că a agresat doi polițiști locali, pe 6 martie 2021, în urma unor neînțelegeri cu aceștia, despre câteva documente.

Florin Bărbăscu, a primit închisoare cu suspendare după incidentul din 2021 când a agresat doi polițiști locali, în Constanța

Se pare că bărbatul a vrut să intre pe strada care ducea către sala de sport pe care o are, dar accesul era permis doar pentru riverani. Fostul rugbist spune că în acel moment el a fost oprit ilegal de polițiștii locali.

Imaginile surprinse la acea vreme îl arată pe tatăl Cătălinei Ponor în compania a doi polițiști locali chiar în fața sălii de sport pe care o deține în Constanța. Se pare că le-a arătat ceva pe telefon celor doi polițiști, iar mai apoi cei trei au început să se îmbrâncească.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La câteva minute după incidentul neplăcut mai mulți polițiști îl încătușează pe bărbat chiar în sală. Au continuat declarațiile la Parchet și un proces unde cei doi polițiști au cerut daune.

Citește și: Mesaj sfâșietor transmis de iubitul Alinei, adolescenta ucisă de prietena ei în Mangalia, pe rețelele de socializare: ”Adu-o Doamne înapoi, dar nu pentru un an sau doi”

La începutul anului 2023, instanța de fond, Judecătoria Constanța, a decis o condamnare pentru tatăl gimnaste la un an și 3 luni cu suspendare și în plus plata unor daune morale.

Decizia a fost atacată cu apel. Luni, pe 30 octombrie, Curtea de Apel a decis menținerea pedepsei. În schimb a fost majorată suma totală a daunelor. Acum, Florin Bărbăscu trebuie să achite 2000 de euro cu titlu de daune morale unuia dintre polițiști. Important de menționat este că al doilea polițist local implicat nu s-a constituit ca parte civilă în proces.

Acum decizia judecătorilor nu mai poate fi atacată și este una definitivă în cazul tatălui vitreg al Cătălinei Ponor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si