Florin Bratu se implica si in domeniul afacerilor. “Singura companie aflată la Registrul Comerţului pe numele antrenorului, Met & Con Team SRL, înfloreşte de la an la an, iar cifrele firmei sunt excelente. În 2017, aceasta şi-a dublat cifra de afaceri până la 1,1 milioane de euro. Iar profitul ajunge la 50.000 de euro! Bratu are 50% din firmă, alături de alţi 3 acţionari, Paul Teodorescu (20%), Florentina Teodorescu (20%) şi Ion Purecel (10%).

Firma "reprezintă grupul Centravis în România şi fabrică ţevi inoxidabile fără sudură din Nikopol, distribuie produsele acesteia" şi deţine un depozit în Chitila, conform datelor publicate în Pagini Aurii”, a dezvaluit Gazeta sporturilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Centravis e un producător ucrainean de ţevi inoxidabile, cu sediul în oraşul Nikopol, aflat la 600 kilometri sud-est de Kiev. Acesta e numărul 1 în fosta Uniune Sovietică, nr. 4 în Europa şi 6 în lume în acest domeniu. Bratu fondase firma în 2005, alături de soţia sa, Andreea. Cei doi sunt căsătoriţi de 16 ani şi au pornit la drum afacerea ca una de "activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management".

Între timp, obiectul de activitate s-a schimbat. Acum este "producţia de tuburi, ţevi, profile tubulare si accesorii pentru acestea, din oţel", precum şi "comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice”, s-a mai scris despre afacerea lu Bratu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si