Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct imediat după ce a ieşit de pe scenă la Craiova. A fost dus de urgenţă la spital şi la puţin timp, medicii au decis să-l opereze acolo, pentru că nu putea fi transportat cu elicopterul din cauza condiţiilor meteo. 

În această dimineaţă, familia şi medicii au decis transportarea lui Florin Busuioc la Spitalul Fundeni din Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

Puţin după ora prânzului, Busu, transportat pe un pat mobil, conectat la aparate, a fost dus la elicopter şi dus la Bucureşti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”A suferit un infarct, urmat de un stop cardiac, a fost resuscitat destul de repede de colegii de la Urgenţe, i-a fost administrat un tratament trombolitic. A fost adus în departamentul de urgenţă al spitalului din Craiova. Aici a făcut încă trei stopuri cardiace, care s-au resuscitat, s-a pus problema transportului la Bucureşti, dar din păcate, condiţiile atmosferice nu au permis zborul cu elicopterul pentru că era ceaţă.

Starea hemo-dinamică era una foarte gravă. Era un şoc cardiogen, tensiune 6, era intubat, ventilat mecanic", a declarat doctorul Paul Traşcă, cel care a şi făcut  intervenţia chirurgicală de montare a unui stent, alaături de alţi colegi de la spitalul din Craiova. 

Amănunte despre acest subiect puteţi afla diseară la Ştirile Kanal D, de la 18.45

Imagini: Teodora Argint (corespondent Ştirile Kanal D)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si