Vadit iritat, actorul nu îi menajeaza pe cei de la guvernare, în special pe Mihai Tudose si, ca sa fie în ton cu premierul, pentru filmuletul video s-a îmbracat cu o IE. Mai exact, un tricou alb pe care sta scris "IE".

"Pensia este o minciuna viitoare. Este cea mai mare minciuna.  Cum s-au dus ei la mare si la munte ca sa-si faca numarul, sa îsi probeze popularitatea(...).

Ca ei, în strainatate îsi fac concediile...Este o nenorocire, nu-i pasa nimanui de nimic, nici partidelor politice, nimanui. Intra în campanie, promit, apoi nu se face nimic, cultura, sport... sunt cinici, povesteste Florin Calinescu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Tu dai banii astazi si cand ajungi la pensionare, anunta ca NU sunt bani de pensie! Cum nu sunt bani de pensie cand eu ti-am dat, unde sunt?  Da-mi ma bani de pensie", spune Calinescu.

"O alta ciordeala, haide sa punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, marim acciza la carburanti. Unde a fost vorba în programul de guvernare despre asa ceva? N-a fost vorba nicaieri...

Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tavalug peste voi, peste noi si ne duce în marea ceata", a spus Calinescu.

"Greseala este ca punem botul la mesajele lor. Pun o ie pe pe ei si se duc la mare sa pacalaeasca cetateanul, sa para tarani, rapsozi, teleormaneni, sa para mioritici(...). Am pus si eu o ie (va place IA mea?), ca IE la IE trage".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si