De asemenea, Florin Cîțu a solicitat și implicarea tuturor membrilor Guvernului în campania de vaccinare împotriva COVID-19. Acesta a mai specificat că data de 1 august reprezintă o a doua etapă a măsurilor de relaxare.

Premierul a anunțat când vor fi eliminate restricțiile anti-COVID-19

”De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii, indiferent de zonă. Să ţinem minte că această dată nu înseamnă relaxare totală, 1 august este al doilea pas pentru alte măsuri.

Dar vreau să se înţeleagă foarte clar: relaxările depind de rata de vaccinare”, a scris, marţi, pe pagina sa de Facebook, Florin Cîţu.

Florin Cîţu: „De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii..!”
Florin Cîţu: „De la 1 iunie vor exista relaxări pentru toţi românii..!”[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a prezentat topul județelor cu cea mai mare rată de vaccinare anti-COVID. Ce județ are cea mai mică rată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Premierul a mai afirmat că doreşte ca prin succesul campaniei de vaccinare vom scăpa de pandemia de COVID-19.

”Şi tot Guvernul trebuie să se implice. Succesul campaniei stă şi la baza diminuării ratei de infectare şi ne aduce mai aproape de normalitate, în etape. România, hai că se poate”, a mai spus premierul.

Citeste si: Administrarea vaccinul Pfizer la copiii cu vârste între 12 și 15 ani, autorizată de către agenţia americană a medicamentului

Reamintim că Florin Cîţu afirma în urmă cu câteva zile că de la 1 iunie nu va exista chiar o relaxare totală. ci că abia în de la 1 august, va fi o relaxare totală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si