Premierul a fost întrebat dacă va prezenta Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlament, însă acesta a răspuns că că acest planul PNRR este un program al Guvernului, la fel ca în celelalte țări şi că nu ar trebui să meargă în Parlament.

Florin Cîțu, despre PNRR: „PNRR e un program al Guvernului, aşa cum este în toate ţările. Nu trebuie să meargă în Parlament”

Tot el a mai menționat că încă nu se știe care va fi procedura, însă se va afla săptămâna viitoare. În cazul în care va exista o şedinţă a Birourilor permanente reunite, atunci PNRR va fi prezentat și în Parlament.

Citeste si: Turcan, despre eliminarea pensiilor speciale: „Comportamentul celor care au contestat această decizie mi se pare ruşinos"

„Vom vedea cum se va desfăşura săptămâna viitoare. PNRR e un program al Guvernului, aşa cum este în toate ţările. Nu trebuie să meargă în Parlament. Vom vedea ce vom face miercuri în parlament. Ştiu că nu există o şedinţă a Birourilor permanente reunite. Sunt mai mulţi paşi pe care trebuie să îi face. Sunt obligat pentru că sunt senator, dacă se reunesc, voi merge în Parlament”, a declarat Florin Cîţu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Florin Cîțu a mai fost întrebat și despre partidele politice care au solicitat ca PNRR să fie prezentat în Parlament, acesta răspuns: „Care partide politice au cerut? E un partid politic. Eu am avut şi am toată deschiderea să discut cu toţi partenerii sociali şi cu toate partidele politice. Rămân la fel de deschis în continuare să prezint ce vrem să facem pentru România, să fie transparent, iar ei să ducă mesajul mai departe, nu să distorsioneze”.

Citeste si: 31 de ani de la primele alegeri libere din România, după căderea comunismului. Cum au votat românii în „Duminica Orbului”

PSD a solicitat de repetate ori ca Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă să fie prezentat în Parlament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si