Close sidebar
Close sidebar

Florin Cîțu, despre moartea lui Patzaichin: „O veste extrem de tristă. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru sport şi pentru România!”

Premierul României a făcut declarații duminică, după decesul canoistului Ivan Patzaichin. Florin Cîțu a transmis că este o veste extrem de trisă şi că-i mulțumește pentru tot ce a făcut pentru sport şi pentru România.

Georgiana Balaban,

Premierul Florin Cîțu. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul Florin Cîţu a reacţionat duminică, după decesul marelui campion Ivan Patzaichin. „O veste extrem de tristă, astăzi! Multiplu campion olimpic, mondial şi european, Ivan Patzaichin a fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru sport şi pentru România!”, a scris premierul Florin Cîţu pe Facebook.

Citeste si: O influenceriță renumită a fost găsită moartă în apartament. Cum și-a găsit sfârșitul tânăra

Popescu şi Hagi, după decesul lui Ivan Patzaichin: Rămas bun, „amirale", rămas bun, prietene!

Foştii fotbalişti Gheorghe Popescu şi Gheorghe Hagi, au dat publicităţii un mesaj comun, prin intermediul paginii de Facebook a clubului Farul, după decesul prietenului lor, Ivan Patzaichin.

Citeste si: VIDEO| De ce a murit cel mai înalt om din SUA, la doar 38 de ani

„Rămas bun, „amirale"!

Din păcate, România a pierdut astăzi una din cele mai mari legende ale sportului, unul din cei mai mari ambasadori ai ţării, <amiralul flotei româneşti>, Ivan Patzaichin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A fost o mândrie, o bucurie să te cunoaştem!

Ivan Patzachin a fost şi va fi mereu un model de cum se construieşte succesul: dăruire, voinţă, profesionalism.

Rămas bun, prietene!", se arată în mesajul semnat de Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanţa, şi Gheorghe Popescu, preşedinte Farul Constanţa.

Citeste si: Doliu pentru România: Olivia Tima, Tezaur Uman Viu în anul 2011, a decedat

Ivan Patzaichin a murit. [Sursa foto: Facebook]

Canoistul Ivan Patzaichin a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 71 de ani. Familia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că „Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

Citeste si: Bateristul trupei Rolling Stones, Charlie Watts, a murit! Reacțiile lui Mick Jagger şi Keith Richards

Citeste si: Ivan Patzaichin a murit. Care a fost marele regret al sportivului român

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI