Close sidebar
Close sidebar

Florin Cîţu, după vizita la Kiev: „Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei”

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a transmis, joi, după vizita pe care a efectuat-o la Kiev, că Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei. El a vizitat localitatea Hostomel.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei. Am transmis asta în cadrul conferinţei de presă ţinută în localitatea Hostomel”, a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Ce spune Florin Ciucă după vizita în Ucrains

El mai spune că Hostomel este locul unde se află Aeroportul Antonov, atacat chiar în dimineaţa zilei de 24 februarie şi unde Rusia pregătea un desant.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a făcut, miercuri, o vizită în Ucraina şi s-a deplasat la Hostomel şi Irpin. Vizita preşedintelui Senatului a avut loc la o zi după ce în Ucraina au fost premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Rusia pregătește referendumuri în republicile separatiste din Donbas

La rândul său, Florin Cîţu a anunţat că a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Volodimir Zelenski.

Ce a spus șeful Senatului după întâlnirea cu Zelenski

Șeful Senatului a mers în Ucraina la o zi după ce premierul Nicolae Ciucă și liderul Partidului Social Democrat au fost să stea de vorbă cu Volodimir Zelenski. Florin Cîțu s-a deplasat la Gostomel și Irpin. El a spus că a fost în Ucraina la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu președintele Consiliului Național al Adunării Naționale Federale a Confederației Elvețiene, Irène Kälin, și președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi.

Citeste si: Rusia va introduce rubla în regiunea Herson

Cîțu a spus că această vizită a fost planificată încă de la începutul lunii aprilie, și a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război.

Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmihal, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI