Close sidebar
Close sidebar

Florin Cîțu mesaj motivațional de Crăciun pe ritmuri de rock: ,,Viața este despre cât poți încasa" - VIDEO

Liderul PNL, Florin Cîțu a transmis vineri seară un mesaj de Crăciun, în care a făcut referire la filmele cu Rocky Balboa pentru a sublinia că este important să te ridici și să mergi mai departe, indiferent câte lovituri primești de la viața. Totul, pe ritmuri de rock.

Alexandra Costea,

Florin Cîțu mesaj motivațional de Crăciun pe ritmuri de rock: ,,Viața este despre cât poți încasa"

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Cîțu și-a transmis mesajul într-un video filmat cu telefonul. Pe fundal se aude muzică rock.

Citeste si: Astăzi, de Crăciun, românii vor râde cu poftă urmărind „Show în târgul de Crăciun”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Mesaje pe ritmuri de rock and roll

„Salut. A trecut și 2021, l-am trecut împreună. Cum multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în ajunul Crăciunului și e important să fim toți mai toleranți, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt. Pentru mine, lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață”, a transmis Florin Cîțu în introducere, după care l-a citat pe Rocky în engleză. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Nu contează cine ești, viața o să te lovească tare. O să cazi în fund. Dar viața nu este despre cât de tare poți tu lovi, ci despre cât poți încasa și să mergi mai departe. Așa se câștigă. Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”, a menționat Florin Cîțu în finalul mesajului, punându-și pe cap un fes festiv, de Moș Crăciun.

Citeste si: Mesaje de Crăciun 2021. Felicitări şi urări drăguțe cu Crăciun Fericit şi un An Nou cât mai bun

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI