Florin Cîțu: „Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune” 

Premierul Florin Cîţu a fost chestionat, luni, după şedinţa coaliţiei, despre cum a decurs discuţia despre moţiunea de cenzură, luându-se în calcul faptul că nu a mai discutat de mult timp cu liderul PNL, premierul a răspuns: ”Vorbesc foarte des cu liderul partidului.

Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment, dar nu vor vota mâine la moţiune”.

Citeste si: VIDEO- Noi imagini șocante cu momentul surprins de camerele de supraveghere în care avocata Monica Cioată a căzut de la etajul 6

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi dezbătută şi votată marţi în plenul Parlamentului, începând cu ora 14.00.

Citeste si: Turiști extrem de curajoși în Sinaia! Au filmat un urs care aproape a pătruns în maşina în care se aflau (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si