Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, după şedinţa de Guvern, că a cerut ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu să prezinte un raport cu măsurile luate din decembrie în perspectiva valului trei al pandemiei, precum şi cu măsurile pentru perioada următoare. De asemenea, i-a solicitat să organizeze conferinţe de presă săptămânale, după modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Acţiunii de Vaccinare anti-COVID.

Citeste si: Florin Cîţu: Etapa a III-a de vaccinare începe luni

Ce a transmis Florin Cîțu

”Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate începând cu luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul trei al pandemiei şi bineînţeles să ne prezinte care sunt planurile pentru perioada următoare. Tot în şedinţa de săptămâna viitoare, vom avea, deşi CNCAV are conferinţă săptămânal, am cerut şi CNCAV să vină să ne prezinte situaţia. Ministerul Sănătăţii, dar şi CNCAV, împreună să prezinte”, a declarat prim-ministrul.

Citeste si: Florin Cîţu, despre introducerea certificatului de vaccinare: Creează o discriminare în societate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

florin cîțu raport măsuri pandemie
Florin Cîțu a vorbit despre măsurile luate în pandemie.[Sursa foto: google]

El a apreciat că ar fi important ca Ministerul Sănătăţii să aibă, la fel cum face CNCAV, conferinţă de presă săptămânal şi să prezinte evoluţia planului prin care încercăm să oprim această pandemie.

Citeste si: Florin Cîţu a publicat lista țărilor care au impus restricţii de circulaţie pe timpul nopţii

”Sper ca de săptămâna viitoare să nu fie doar o conferinţă de presă a CNCAV, să fie şi a Ministerului Sănătăţii, săptămânal”, a

afirmat Cîţu.

Citeste si: Florin Cîțu, despre secțiile ATI arhipline: „Ministerul Sănătății să vină cu soluții, să crească numărul la 1.600”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si