Florin Cîţu a afirmat că revenirea la normalitate va fi în trei etape, iar prima a început marţi, 1 iunie. Şeful Executivului a adăugat că următoarele măsuri vor fi luate la 1 iulie şi altele la 1 august.

Citeste si: Florin Cîţu: „Suntem încă în luptă cu pandemia, nu am depăşit totul. Este momentul ca din nou românii să se bucure de nunţi, botezuri”

„Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă începe astăzi. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”, a scris Florin Cîţu marţi pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Cîţu, despre pandemia de COVID-19: „Ce a fost mai complicat a trecut”

Adio, pandemie COVID-19 în România

Marea relaxare a început în România. Măsurile de relaxare a restricţiilor, adoptate săptămâna trecută de Guvern, sunt aplicate începând de marţi, 1 iunie.

Conform noilor măsuri, oamenii renunță la masca chirurgicală în birourile unde lucrează cel mult cinci persoane, toate vaccinate.

De asemenea, s-au redeschis spațiile de joacă şi piscinele din interior. Totodată, creşte gradul de ocupare la hotelurile de pe litoral şi numărul de participanţi la evenimentele culturale sau artistice organizate în aer liber.

Citeste si: Ce spune Florin Cîţu despre o posibilă creştere a cazurilor de COVID-19 în toamnă?

florin cîțu revenim la normalitate în trei etape
Klaus Iohannis și Florin Cîțu.[Sursa foto: Facebook]

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat că persoanele care sunt vaccinate vor putea merge în cluburi, discoteci sau la festivaluri, urmând să prezinte la intrare dovada vaccinării, fie în format printat, fie electronic.

Responsabilitatea de a verifica existent documentului revine organizatorului sau agentului economic, iar verificarea autenticităţii documentului va fi făcută de poliţişti, aleatoriu.

Citeste si: Premierul Florin Cîţu, despre noul obiectiv important, dupa ce tinta precedenta de 5 milioane de vaccinati pana la 1 iunie a fost ratata! "Vaccinarea a incetinit in toate tarile"

Citeste si: Florin Cîțu, prima reacție după explozia de la Arad: ”Un eveniment în 30 de ani nu înseamnă că România este o țară nesigură”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si