Close sidebar
Close sidebar

Premierul Florin Cîțu: "Rock on, Romania!" Veste importantă despre campania de vaccinare

Premierul Florin Cîțu a făcut vineri un anunț important despre campania de vaccinare anti-coronavirus din România. Țara noastră a trecut azi un nou prag în privința numărului de persoane vaccinate. "Dacă aș putea, m-aș mai vaccina o dată", a precizat șeful Guvernului.

Razvan Ilie,

Florin Cîțu:, mesaj inedit: Rock on, Romania! [Sursa foto: Facebook / Florin Citu ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Premierul Florin Cîțu și-a anunat participarea, de la ora 18.00, la centrul de vaccinare organizat la Sala Palatului, în contextul ”Maratonului vaccinării – Ediția București”, desfășurat în perioada 7- 10 mai 2021. Cu o zi înainte, prim-ministrul a fost la Constanța unde, împreună cu președintele Klaus Iohannis, au vizitat centrul de vaccinare de la un spital militar.

Citeste si: În ce condiții se pot face testele COVID-19 în farmacii

Mesajul lui Florin Cîțu: "Rock on, Romania!"

Florin Cîţu a informat că numărul de persoane din ţara noastră vaccinate anti-COVID, cu o doză sau două, va depăşi vineri 3,5 milioane, iar revenirea la normalitate este "din ce în ce mai aproape".

" Astăzi depășim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Și tot astăzi, la ora 16.00, începe Maratonul Vaccinării în București. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locații: Sala Palatului și Biblioteca Națională. La ora 18.00 voi fi prezent la Sala Palatului, să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aș putea, m-aș mai vaccina o dată".

Rock on, Romania! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris Flori Citu pe Facebook.

Citeste si: Zi decisivă pentru relaxarea restricțiilor anti-COVID. Ședință la Guvern

Florin Citu, rocker pasionat, a primit de ziua lui două discuri de vinil cu muzica preferată [Sursa foto: Facebook/ Florin Citu]

Începe maratonul vaccinării în București. Cum te poți imuniza cu Pfizer în acest weekend

Vineri la ora 16.00, începe maratonul vaccinării la București, în două locații- Sala Palatului și Biblioteca Națională. Bucureștenii se pot vaccina la orice oră din zi și din noapte până luni dimineață la ora 8.00.

Maratonul Vaccinării, Ediția București va dura 3 zile non-stop, între 7 și 10 mai, la Sala Palatului și Biblioteca Națională a României, după cum a anunțat Viorel Jinga, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila", organizatorul evenimentului.

Maratonul începe vineri la ora 16.00 și se va termina luni dimineață la ora 8.00.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dintre cei 1.200 de voluntari- 260 sunt medici, 300 asistenţi medicali, 135 de rezidenţi şi 500 de studenţi.   La Sala Palatului vor fi organizate 40 de cabinete de imunizare  iar la Biblioteca Naţională- 10 cabinete.

Citeste si:  Klaus Iohannis, noi acțiuni în lupta împotriva COVID-19

Transmisiuni live de la operațiunea de vaccinare

Colonelul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-coronavirus, va fi unul dintre medicii care vaccinează în cele trei zile. "Vaccinul distribuit va fi de la compania Pfizer.(...) Inclusiv eu voi fi prezent şi voi vaccina în ziua de vineri în centrul de la Sala Palatului", a anunţat Gheorghiţă în cadrul unei conferinţe de presă.

Se va organiza un studio video, de la care se vor face transmisiuni live de la Sala Palatului, iar purtători de cuvânt vor fi medici cu experienţă din diferite domenii, care vor susţine latura informaţională a proiectului.

De asemenea, vor fi şi momente muzicale de pian şi vioară şi vor fi prezenţi sportivi, artişti, dar şi alte vedete.

"Primăria ne-a ajutat şi cu autobuzele care vin spre cele două locaţii, să vină cu o frecvenţă mai mare şi să circule şi noaptea", a precizat rectorul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Cu ocazia maratonului de vaccinare, circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368 va fi extinsă şi pe parcursul nopţii.

"Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare începând de vineri, la ora 16,00, şi până luni, la ora 8,00. Împreună cu STB, am convenit să extindem şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă", a scris Nicusor Dan pe Facebook

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI