Premierul României a declarat că România trimite alți salvatori în Grecia. Pompierii vor merge să ajute la stingerea incendiilor din țară.

Citeste si: Florin Cîțu, declarații de ultimă oră. "Creștere economică de 13%, sună bine, nu? Guvernarea nu e afectată de campania internă din PNL" (VIDEO)

„Cu sprijinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, un modul de intervenţie specializat în stingerea incendiilor de pădure va fi dislocat în Grecia pentru a putea sprijini salvatorii eleni în zonele puternic afectate de incendii.

Astfel acest modul este format din 142 pompieri salvatori din IGSU şi 15 unităţi subordonate acestuia cu 28 de autospeciale care includ: 8 autospeciale de stingere incendii de pădure, 2 cisterne, 1 centru de comandă, 2 containere Multirisc, 7 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 2 microbuze, un autocar si alte mijloace de sprijin logistic incluzand 1 dronă", a transmis Guvernul.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, răspuns evaziv legat de al doilea dosar din SUA (VIDEO)

Ce a transmis Florin Cîțu

„Grecia are nevoie din nou de ajutor! L-am informat pe preşedintele Klaus Iohannis şi am decis, împreună cu ministrul de Interne, să trimitem 142 de pompieri salvatori care să îi ajute pe greci să stingă incendiile de pădure", a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Klaus Iohannis și Florin Cîțu sunt prezenți la ceremoniile de Ziua Marinei, de la Constanţa. Publicul nu are acces la manifestări, pentru al doilea an la rând

florin cîțu trimite pompieri în grecia din nou
Premierul Florin Cîțu.[Sursa foto: Facebook]

Misiunea românilor începe de astăzi, 20 august 2021. „Mult succes, vă aşteptăm cu bine acasă!", le-a transmis el pompierilor.

Anterior, 112 pompieri români au participat la acţiunile de stingere a incendiilor în Grecia, iar la întoarcerea în ţară au fost înaintaţi în grad.

Citeste si: Florin Cîțu, promisiuni pentru români: ”Vom putea să plătim şi pensii mai mari şi salarii mai mari!” Când va avea loc schimbarea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si