Citeste si: Avertizare METEO de ultimă oră! Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină în 13 judeţe

"Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea", a afirmat Florin Cîţu.

Premierul Florin Cîțu: „Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, avem acei 12 muncitori care au rămas izolaţi..”

Florin Cîțu a cerut o reevaluare a zilei de ieri în contextul inundațiilor din mai multe județe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Aş vrea să facem o evaluare a zilei de ieri, am avut momente mai dificile, în câteva judeţe, Bacău şi mai ales la Vrancea. Situaţia de la Vrancea încă este în derulare, avem acei 12 muncitori care au rămas izolaţi şi acolo situaţia este în curs de rezolvare", a precizat Florin Cîţu.

Citeste si: Bilanț COVID-19 azi, 19 iunie 2021. Câte cazuri noi s-au raportat în ultimele 24 de ore?

Florin Cîțu: "Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită..”

Premierul Cîțu dorește ca în urma anunțului privind fenomenele meteo, toată lumea să fie pregătită pentru cele mai dificile situații, sa rămână în contact, și nimeni să nu își ia zile libere.

"Este o situaţie dificilă, toată lumea trebuie să fie pregătită, nu ştim exact ce se va întâmpla în perioada următoare, dar aş vrea să fim precauţi.

Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii şi toată lumea rămâne în contact, nimeni nu pleacă nicăieri, nu ne luăm concediu, nu ne luăm liber zilele acestea", a precizat Cîţu.

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma: „Tulpina Delta va deveni dominantă cel târziu în septembrie..”

La videoconferinţă participă şi minsitrul de Interne, Lucian Bode, cel al Mediului, Tanczos Barna, şi şeful DSU, Raed Arafat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si